Ενημέρωση COVID 19: Στο φαρμακείο μας διενεργούνται Rapid Tests στην τιμή των €5.00.

Search

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ LA VITA PHARMACY

ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ: 2 Αυγούστου, 2022
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 24 Σεπτεμβρίου, 2022

ΤΙΜΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι τιμές αποστολής και διεκπεραίωσης υπολογίζονται με βάση την τοποθεσία σας και το συνολικό βάρος της παραγγελίας σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ο υπολογιστής κόστους αποστολής θα εμφανίσει και θα προσθέσει τις χρεώσεις αποστολής στο συνολικό κόστος της παραγγελίας σας.

ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μπορούμε να διεκπεραιώσουμε παραγγελίες με συνολικό βάρος τα 50 κιλά. Εάν τα προϊόντα της παραγγελίας ξεπερνούν τα 50 κιλά, τότε δεν θα έχετε κάποια διαθέσιμη επιλογή αποστολής. Στην προκειμένη περίπτωση η παραγγελία θα πρέπει να χωριστεί σε μικρότερες παραγγελίες.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται από το κατάστημά μας που βρίσκεται στη Λεμεσό, Κάτω Πολεμίδια.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS Courier και όλα τα προϊόντα αποστέλλονται σε ένα ACS σημείο εντός 1-3 εργάσιμων ημερών αφού λάβουμε την πλήρη πληρωμή.

 • Χρόνος παράδοσης ACS εντός Κύπρου: Μέχρι 2 εργάσιμες μέρες, υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής στο ACS και όχι την ημερομηνία παραγγελίας
 • Χρόνος παράδοσης ACS στην Ελλάδα: 2-3 εργάσιμες μέρες, υπολογίζοντας ως ημερομηνία έναρξης την ημερομηνία αποστολής στο ACS και όχι την ημερομηνία παραγγελίας

Οι προθεσμίες παράδοσης που αναφέρονται στον ιστότοπο είναι ενδεικτικές και μπορούν ενδεχομένως να τροποποιηθούν. Το La Vita Pharmacy δε θα μπορει να θεωρηθεί υπεύθυνο των συνεπειών που οφείλονται σε καθυστέρηση παραδοσης ή απώλεια του δέματός σας που προκαλούνται από εργατικές ενέργειες τρίτων.

Σε περίπτωση μη λήψης του δέματος στις αναφερόμενες προθεσμίες, μια έρευνα πραγματοποιείται προς τον μεταφορέα και διαρκεί ως και 15 ημέρες. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καμία αποζημίωση ή επαναποστολή δεν θα μπορεί να λάβει χώρα.

Κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, οφείλετε να ελέγξετε ότι τα προϊόντα αντιστοιχούν στην παραγγελία σας και να επισημάνετε, σε αντίθετη περίπτωση, μέσω τηλεφώνου (+357 25 711 505) ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (info@lavitapharmacy.cy) αυτές τις παρατηρήσεις αυθημερόν ή το αργότερο μια εργάσιμη ημέρα μετά από την παραλαβή της παραγγελία σας. Οποιαδήποτε αίτηση διατυπωθεί εκτός αυτής της προθεσμίας δε θα μπορεί να γίνει δεκτή και απαλλάσσει τo La Vita Pharmacy από κάθε ευθύνη προς τον Πελάτη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Εάν τα προϊόντα οφείλουν να επιστραφούν, θα σας προσφέρουμε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων με την προϋπόθεση ότι:

 1. Eπιστρέφετε το προϊόν εντός 5 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης στην εξής διεύθυνση:
  Μελίνας Μερκούρη 127Α 4156 Κάτω Πολεμίδια, Λεμεσός, Κύπρος,
 2. Το προϊόν είναι σε κατάσταση επαναπώλησης, που σημαίνει ότι:
  α) είναι στην αρχική του συσκευασία, συμπεριλαμβανομένων των εγχειριδίων οδηγιών και όλων των αξεσουάρ/εξαρτημάτων
  β) είναι κλειστό, αχρησιμοποίητο και στην αρχική του κατάσταση
 3. Όλα τα έξοδα επιστροφής καταβάλλονται από τον Πελάτη και το προϊόν αποστέλλεται με ευθύνη του Πελάτη.

Κάθε προιόν που θα έχει υποστεί ζημιές, ή του οποίου η συσκευασία θα έχει υποστεί φθορές, δε θα λάβει αποζημίωση.

Συμπληρωματικές πληροφορίες θα μπορούν να ζητηθούν, ή και να απαιτηθούν για την επικύρωση της αγοράς σας. Συνεπώς, και προκειμένου να αποφύγετε οποιαδήποτε καθυστέρηση, σας καλούμε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας χρησιμοποιώντας

 • μια έγκυρη διεύθυνση email
 • έναν έγκυρο αριθμό τηλεφώνου για να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε οποιαδήποτε στιγμή.

Επιπλέον, για κάθε παραγγελία της οποίας το ύψος υπερβαίνει το όριο που έχει θέσει το La Vita Pharmacy (100 ευρώ), θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε ένα δελτίο ταυτότητας και ένα δικαιολογητικό κατοικίας μέσω φάξ, email ή ταχυδρομείου.

Λυπούμαστε για ενόχληση που σας προξενούμε, ωστόσο αυτά τα μέτρα αποδεικνύουν την θέλησή μας να προστατεύσουμε τους πελάτες μας από ενδεχόμενες απάτες.

Εάν αυτές οι απαιτήσεις δεν ικανοποιούνται, διατηρούμε το δικαίωμα να μην προσφέρουμε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων.

Back to Top
Product has been added to your cart