Ενημέρωση COVID 19: Στο φαρμακείο μας διενεργούνται Rapid Tests στην τιμή των €5.00.

Search

Τώρα κοντά σας εκατοντάδες χιλιάδες προϊόντα

Ενημερωθείτε μέσω της online πλατφόρμας “La Vita Pharmacy” για τα προϊόντα που διαθέτει το φαρμακείο μας από την άνεση του σπιτιού σας!

Προϊόντα

Σχετικά με το Φαρμακείο μας

Η ιστορία μας

Όλα ξεκίνησαν τον Δεκέμβριο του 1998, όταν η Γεωργία Κωνσταντίνου ίδρυσε το φαρμακείο στα Κάτω Πολεμίδια της Λεμεσού.

Η Γεωργία Κωνσταντίνου είναι απόφοιτος της Φαρμακευτικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Το φαρμακείο “ΓΕΩΡΓΙΑ ΝΙΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΛΙΜΙΤΕΔ” λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 1998 στα Κάτω Πολεμίδια της Λεμεσού και βρίσκεται πλησίον του Λυκείου Κάτω Πολεμιδών και 50 μέτρα από τα φανάρια της Βιομηχανικής Περιοχής Ύψωνα. Αρχές του 2022 δημιουργήθηκε η πλατφόρμα “La Vita Pharmacy”, η οποία αποτελεί την ηλεκτρονική προέκταση του φαρμακείου μας.

Το προσωπικό μας

Αξιόπιστη και Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση

Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας προσφέρει άμεση, αξιόπιστη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση καθημερινά στον χώρο του φαρμακείου μας.

  • Καταρτισμένο προσωπικό
  • Φιλική εξυπηρέτηση
  • Εμπιστοσύνη

Εταιρικός στόχος

“La Vita Pharmacy”, ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο

Ακολουθώντας τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό φαρμακείο, με στόχο την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος “La Vita Pharmacy”, πλέον παρέχουμε στους πελάτες μας τη δυνατότητα ενημέρωσης για την τεράστια ποικιλία προϊόντων υγείας και ευεξίας που διαθέτει το φαρμακείο μας.

Back to Top
Product has been added to your cart